Κέντρο Ευεξίας

SPA & massage

Hotel Olympic & Spa

SPA WELLNESS

Το ξενοδοχείο OLYMPIC σας καλωσορίζει στις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές εγκαταστάσεις του στο χώρο των SPA WELLNESS.
Ένα σύνολο χαλαρωτικών και τονωτικών δραστηριοτήτων, μοντέρνων και παραδοσιακών σε ένα τέλειο λειτουργικό συνδυασμό, θερμαινόμενης πισίνας, sauna, spa, hammam, αρωματοθεραπείας, χρωματοθεραπείας, ρωμαϊκών λουτρών, adventure shower, massage και solarium, αναγεννήθηκαν με σύγχρονο εξοπλισμό σε πολυτελείς εγκαταστάσεις και έρχονται να σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.Οι περιποιήσεις παρέχονται στους πελάτες του ξενοδοχείου μας, αλλά και σε εξωτερικούς επισκέπτες.
Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις του spa , παρακαλούμε να φέρετε το μαγιό σας. 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 

Παρακαλούμε τους επισκέπτες μας να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους δύο έως πέντε ημέρες νωρίτερα, ώστε να εξασφαλίζουν την διαθεσιμότητα θεραπευτών και επιθυμητής θεραπείας.
Για την κράτηση των ραντεβού σας παρακαλώ καλέστε στην υποδοχή του ξενοδοχείου OLYMPIC στα τηλέφωνα : 2323023811 και 2323023812. 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

Ανοιχτά καθημερινά ( τελευταίο ραντεβού 11μ.μ.).
Ιδιωτικό Jacuzzi: Ανοιχτά καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

Hotel Olympic & Spa

Κέντρο Ευεξίας - Παροχές

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ SPA
Εξελιγμένα συστήματα αφύγρανσης συμβάλλουν στην διατήρηση του σωστού κλίματος για την άνετη διαμονή στον χώρο.

HAMΜAM

To hammam του OLYMPIC προσφέρει ένα ανεπανάληπτο συνδιασμό ατμόλουτρου, αρωματοθεραπείας και χρωματοθεραπείας. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για το αναπνευστικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία και η υγρή θερμότητα καθαρίζει και τονώνει το δέρμα. Βοηθάει στο ανοσοποιητικό σύστημα, προσφέροντας πλήρη χαλάρωση σώματος και ψυχής.
Αρωματοθεραπεία του hammam : Ο συνδιασμός ατμού-αρώματος προσφέρει μεγαλύτερα αποτελέσματα στα άτομα που υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα.
Χρωματοθεραπεία του hammam : Συνιστάται η χρήση του φωτός και των χρωμάτων ως εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος. Καταφέρνει να αλλάξει την διάθεσή σας , σύμφωνα με την επιθυμία σας.

ΣΑΟΥΝΑ

Επανακτήστε το σφρίγος και τη ζωτικότητα σας, χαλαρώστε τους μύες, αυξήστε την ενέργεια και την αντοχή σας, ενδυναμώστε τις αισθήσεις και απαλύνεται το δέρμα. Αποκτήστε μεγαλύτερη αντίσταση στις αρρώστιες, βελτιώστε την αίσθηση της γενικότερης ευφορίας. Όλα αυτά με την χρήση της σάουνας που αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, διαστέλλει τα αγγεία και αυξάνει το κυκλοφορικό. Η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, βοηθάει στο ανοσοποιητικό σύστημα και αποβάλλει τις τοξίνες και τα περιττά κατάλοιπα του οργανισμού και επιταχύνει τον μεταβολισμό σας.

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ

Ειδικά και υψηλών προδιαγραφών συστήματα φίλτρανσης και αυτόματης απολύμανσης του νερού προστατεύουν την υγιεινή των λουόμενων.
Συστήματα αντίθετης κολύμβησης, καταρράκτης, μασάζ αυχένα απαρτίζουν την πισίνα του OLYMPIC SPA, χαρίζοντας σας την απόλυτη αναζωογόνηση.

ΧΩΡΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Ο χώρος ανάπαυσης αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του χώρου μας. Μετά τις διαδικασίες αναζωογόνησης και θεραπείας οι επισκέπτες μπορούν να αναπαυθούν, απολαμβάνοντας την αίσθηση που προσφέρει ο θερμαινόμενος πάγκος, η μουσική, τα χρώματα και τα αρώματα του χώρου.

ADVENTURE SHOWER

Διαδικασία καθαρισμού ενδιάμεσα της χρήσης σάουνας και του hammam. Shower Different Experience.
Πρόγραμμα 1: Morning mist. Συνδιασμός άρωμα –φωτισμός-ήχος-κρύα ομίχλη, ανανεώνει και αναζωογονεί. Ιδανική μετά την σάουνα. Έχει διεγερτική επίδραση στην καρδιά και το κυκλοφορικό.
Πρόγραμμα 2: Tropical rain. Συνδυασμός άρωμα-φωτισμός-ήχος-τροπική βροχή, πέφτει με δύναμη στο δέρμα. Δημιουργεί την τέλεια προετοιμασία του σώματος, για να δεχθεί την θερμότητα του Jacuzzi. Ιδανική μετά το hammam. Μια εμπειρία που θέλεις να ζήσεις ξανά και ξανά.

SOLARIUM

Μια εμπειρία μαυρίσματος, χωρίς ήλιο που χαρίζει στο δέρμα σας το πιο φυσικό, χρυσαφί και μπρονζέ μαύρισμα που μπορείτε να ονειρευτείτε… για τις διακοπές σας, ή για κάθε περίσταση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μαύρισμα για όλο το σώμα και το πρόσωπο με το πιο εξελιγμένο και ασφαλές όρθιο solarium.

JACUZZI

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού θεωρούνται ως φυσική θεραπεία που προκαλεί σωματική, ψυχική και διανοητική χαλάρωση. Ο συνδυασμός αερομασάζ-υδρομασάζ, προκαλεί μια απολαυστική χαλάρωση.

ΜΑΣΑΖ

Το θεραπευτικό μασάζ είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες και πιο ευχάριστες μορφές άσκησης και θεραπείας που παρέχονται σήμερα. Το ανθρώπινο άγγιγμα, μπορεί να επιδράσει θετικά και ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία του σώματος χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Κοινοποιήστε στο ...